Det kan (næsten) altid betale sig at reparere dine hårde hvidevarer

Mange tror, at det ikke kan betale sig at få udført en reparation på en opvaskemaskine, vaskemaskine, køleskab, komfur eller andre hårde hvidevarer hvis de er nogle år gamle. Men hos El og Teknik har vi mange års erfaring med reparationer af hårde hvidevarer. Vi oplyser naturligvis altid om en reparation eller udskiftning af enkeltdele kan betale sig, før vi går i gang med arbejdet. Hør mere om dine muligheder på 📞 7060 2070 eller ✉️ info@eogt.dk.

 

Start først med at tjekke om…

Inden du kontakter os for at få repareret dine hårde hvidevarer, er det en god ide, at du selv lige tjekker om du selv kan afhjælpe problemet. Hvis maskinen er gået i stå, kan det måske skyldes, at strømmen til maskinen er afbrudt, vandtilførslen er blevet afbrudt eller måske, at filteret i vandtilløbet er stoppet til.

 

Hvis det ikke løser problemet, kommer vi gerne hjem til dig

Vi har specialisterne, der hurtigt får dem i gang igen. Vi yder en hurtig, professionel og god service for både private, virksomheder, boligselskaber og institutioner.

 

– eller du kan aflevere den på vores værksted

Du kan naturligvis også selv aflevere dine hårde hvidevare hos os, så finder vi fejlen og prisen for reparationen – og du sparer teknikerens kørsel.

 

Kan det ikke betale sig at reparere, leverer vi også gerne de nye produkter

Skal du købe nyt, har vi et udvalg af energieffektive køleskabe, frysere og opvaskemaskiner til konkurrencedygtige priser.
Vi klarer det hele med levering og installation af dine nye hårde hvidevare og vi tager den gamle maskine med retur og afleverer den til miljøkorrekt skrotning. ​

 

Ring til Anette på 📞 7060 2070 eller send os en mail til ✉️ info@eogt.dk

– så får du en tid, der passer dig.

El og Teknik hårde hvidevarer og service
Kontakt Anette for hjælp til hvidevarer