Vi klarer alle former for el-installationer i Næstved, Fuglebjerg, Præstø og Tappernøje

 

Vi udfører alle opgaver inden for el-installation lige fra at montere den ekstra stikkontakt, du altid har manglet eller montering af lampen i den mørke indkørsel til en totalrenovering af hele husets el-installation. Få hjælp i dag på 📞 7060 2070 eller ✉️ info@eogt.dk.

 

Intelligent styring – det er ikke så dumt …

Det kan også være at du vil have en intelligent styring af lys i form af tænd/sluk, lysstyring, bevægelsesstyring og dæmpning, varme/køling og ventilation. Denne automatik kaldes CTS (Central Tilstandskontrol og Styring) eller IBI (Intelligente Bygnings-installationer) der styrer, regulerer og overvåger husets tekniske installationer.

Der er penge at spare ved en effektiv styring

Med denne styring af varme, belysningsanlæg, køl, sikringsanlæg og ventilation, kan komforten og besparelserne øges i huset. Den automatiske styring bidrager til at energiforbruget vil falde. Det kan fx ske ved at lyset reguleres efter styrken af sollys og når der er bevægelse i rummet. Dette kan give en besparelse på helt op til 85% på lys samt en besparelse på 30% i varme årligt, så det er en god investering med intelligent styring.

 

Systemerne kan ”tale” sammen

Udover styring fra en central enhed, er der ved intelligente bygningsinstallationer også mulighed for at de forskellige systemer kan ”tale” sammen. Dette kunne fx være at en bevægelses sensor, der aktiverer eller deaktiverer lyset, kan meddele alarmsystemmet at der er bevægelse i fx garagen. Du får altså med intelligente bygningsinstallationer mange muligheder for komfort, sikkerhed, drifts- og energioptimering. Kontakt os på 📞 7060 2070 eller ✉️ info@eogt.dk og hør om alle mulighederne.

 

El-arbejde med garanti

Uanset hvad du gerne vil have udført, kan El og Teknik løse opgaven med garanti. TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger til og med kr. 150.000 inkl. moms. Se mere

TEKNIQs garantiordning

 

El og Teknik el-installationer
El og Teknik ladestander montering

Andre installationsopgaver kan være:

» Renovering af gamle el-installationer

» Ekstra stikkontakter

» Nye køkkeninstallationer

» Badeværelse belysning

» Udendørs stikkontakter

» Udendørs belysning

» Led spot og lys

» Lampeskinner

» Energibesparelse på belysning

» Automatisk tænding af lamper

» Udskiftning af EL-tavler

» Udskiftning af stofledninger i gamle installationer til nye

» Lysdæmpning

» Dørtelefoner

» EDB på kabel eller trådløs

» Installation af billadere

Det siger kunderne:

Jeg vil med denne mail blot lige sige 1.000 tak for jeres hjælp og dit valg af montør på mit projekt.

Din montør var super behagelig på alle områder. Virkelig kompetent, forstående og dygtig til at kommunikere – jeg har bare så meget tillid til hans arbejde og føler mig 100% tryg som kunde.

Det er virkelig fedt og prisværdigt, specielt når jeg har ”lidt” mange ting at se til i øjeblikket…

Anker Christensen

Præsteengen, Rønnebæk

Vi har haft fornøjelsen at bruge El og Teknik til en renoveringsopgave, hvor mange spots, ventilatorer m.m. skulle udskiftes.

Der var øjeblikkelig stor tillid til firmaets partner Henrik Kjærulff, som forklarede processen i arbejdet.

Efterfølgende havde vi to elektrikere hjemme hos os, som foretog den større udskiftning – og hér bemærkede vi, at disse folk ganske enkelte “tænkte i bygherrens baner”, med minimale omkostninger og et flot kompetent færdigt arbejde til følge.

Man kan med sindsro og stor tillid anvende dette firma.

Diana og Kenneth Hemmingsen

Dyrnæsvej, Næstved

Det er oftest El og Tekniks A&O Carstensen afdeling der kommer hos os, men hvis en af de andre afdelinger er dygtigere til den specifikke opgave, sender de dem i stedet. Det kan f.eks. være til service på vores varmepumper, hvor det er deres serviceaftaleafdeling der klarer det.

Vi er glade for El og Teknik, de er flinke og høflige, og overholder de aftaler de laver.

Morten Jensen

PP Jensen, Transportvirksomhed, Ringsted