Vi klarer alle former for el-installationer for erhverv døgnet rundt på hele Sydsjælland

 

El og Teknik servicerer rigtig mange butikker, butikscentre, industri- og produktionsvirksomheder, kontorer, godser og landbrug på hele Sydsjælland. Vi har specialuddannede elektrikere og et stort netværk af leverandører, der sammen kan løse enhver tænkelig opgave. Kontakt os i dag på 📞 7060 2070 eller ✉️ info@eogt.dk.

En lys idé til et godt arbejdsmiljø

Vi har lavet mange løsninger med kontorbelysning, der skaber den optimale belysning som giver en bedre koncentrationsevne og større arbejdsglæde i ethvert arbejdsmiljø. Løsningen er, at medarbejderne ikke bliver generet af for skarp eller for svag belysning – eller generende genskin på fx pc-skærmen.

Det er sund logik at spare på strømmen

Vi har stor fokus på energioptimering, ved at udskifte din gamle belysning i haller, produktionslokaler, kontorer og butikker kan investeringen tjenes meget hurtigt hjem ofte mellem 6 mdr. og 5 år afhængig af løsningen. Og det er ikke kun på de ældre installationer der kan spares penge, men også på de nyere installationer kan der optimeres med fx sensor og akustisk styring, så lyset slukker automatisk, når der ikke er brug for det.

IHC-anlæg er en fremtidssikker løsning

Vi installerer også IHC-anlæg, der kan tilpasses til bygninger i alle størrelser. IHC står for Intelligent House Control, og er et intelligent elsystem, som giver mulighed for at omarrangere el-installationer, uden at der skal trækkes nye kabler. Man kan omprogrammerer de forskellige installationer til de nye behov. Denne fleksibilitet giver også mulighed for at tilpasse
elforbruget bedre i forhold til behovet, hvilket giver besparelser på elforbruget. IHC-anlæg er værd at overveje, hvis du skal bygge nyt, tilbygge eller renovere din eksisterende bygning. Ring og få et uforpligtende tilbud på optimering af din belysning.

Installation af netværk i virksomheder, skoler og hos private

Netværksinstallation – Hurtige, sikre og logisk opbyggede netværk.

Vi udfører små og større netværks-installationer, både for private og erhverv.

Vi tilbyder IT netværksløsninger, som sikrer at datakommunikationen er logisk opbygget, sikker og effektiv. Vi designer netværk til både virksomheder og skoler.

Når vi designer en dataløsning gennemgår vi placering af stikkontakter til arbejdspladser, placering af rackskab samt opbygning af dette og vi kommer med forslag til valg af krydsfelter, switch, router og Wireless.

Vi tilbyder etablering af netværksinstallationer i alle kategorier.

 

Andre installationsopgaver kan være:

» Renovering/ændring af eksisterende el-installationer

» Tilslutning af ekstra strøm

» Ekstra stikkontakter

» El-eftersyn

» Udendørs belysning

» Led-spot og lys

» Lampeskinner

» Energibesparelse på belysning

» Automatisk tænding af lamper

Få et tilbud på jeres opgave i dag på 📞 7060 2070 eller ✉️ info@eogt.dk.

El og Teknik erhvervsbelysning
El og Teknik ladestander montering
El og Teknik stor tavle i en virksomhed

El-arbejde med garanti

Uanset hvad du gerne vil have udført, kan El og Teknik løse opgaven med garanti. TEKNIQs Garantiordning dækker omkostninger til og med kr. 150.000 inkl. moms. Se mere.

TEKNIQs garantiordning

 

Det siger kunderne:

Det er oftest El og Tekniks A&O Carstensen afdeling der kommer hos os, men hvis en af de andre afdelinger er dygtigere til den specifikke opgave, sender de dem i stedet. Det kan f.eks. være til service på vores varmepumper, hvor det er deres serviceaftaleafdeling der klarer det.

Vi er glade for El og Teknik, de er flinke og høflige, og overholder de aftaler de laver.

Morten Jensen

PP Jensen, Transportvirksomhed, Ringsted

Når vi skal have klaret noget elektrisk på nogle af vores apoteker i og omkring Næstved, er det El og Teknik vi kontakter. Som lokale er det vigtigt at vi bruger hinanden og støtter hinanden.

For os har det været det rigtige valg, at holde fast i et lokalt firma, vi har en fast kontaktperson på kontoret, og det er oftest den samme montør der kommer hos os, og dermed kender vores behov og ved hvad vi ønsker.

Så med tanken om at hjælpe hinanden lokalt, er El og Teknik det rigtige valg.

Apoteker Jacob Hjelme

Løveapoteket Næstved

For Arena Næstved er samarbejdet med A&O Carstensen langt mere end bare opgaver, der skal løses.

Det er en mangeårig relation som begge parter drager nytte af og konstant udvikler, blandt andet i regi af Arena Næstveds erhvervspartnernetværk, og senest i forbindelse med en omfattende energioptimering i vores haller og arena.

Montørerne fra A&O Carstensen er i perioder en integreret del af hverdagen i Arena Næstved, fordi opgaverne ofte er komplicerede og omfattende.

Vi sætter stor pris de kompetente medarbejdere, som har et indgående kendskab til vores installationer, og bidrager med idéer til intelligente og fremtidssikrede løsninger, der rækker ud over det mest oplagte.

Det tætte samarbejde er værdsat, og jeg anbefaler gerne A&O Carstensens gode service, høje tempo og varige løsninger.

Claus Bang

Arena Næstved