Billader/ladestander til din elbil eller plug-in hybrid bil

 

Billader – Privat

Mangler du en ladestation til din elbil eller en ladeboks til hybridbil?

Flere og flere får elbiler eller hybridbiler. Har du allerede købt en elbil eller hybrid? Eller overvejer du det? Så vil du blive glad for at få udført en professionel installation af ladestanderen.

På den måde kan du f.eks. oplade bilen over natten med ro i sindet, og vågne op til en bil der er klar til at køre. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, om pris på installation af ladestationen. Vi hjælper også gerne med køb af ladeboksen, hvis du ønsker det.

Det kan være fristende selv at forsøge sig med at opsætte en væglader til elbilen. For din skyld og de øvrige beboere i hjemmet, kan det dog ikke anbefales, da det kan have store konsekvenser. Almindelige stikkontakter er ikke indrettet til den høje belastning. En installation, som ikke er korrekt opsat af en autoriseret elinstallatør, kan medføre kortslutninger og brand. I disse tilfælde dækker forsikringen ikke. Det er derfor vigtigt, at få professionelle fagfolk til at udføre arbejdet. Vi er din lokale elektriker og el-installatør i Næstved og Tappernøje med erfaring i billadere og ladestandere.

 

Billader – Erhverv

Invester i ladestandere til firmaet, boligforeningen og boligselskabet.

Vi ser en stigning i behovet for opladning af elbiler i virksomheder, kommuner og offentlige instanser, boligselskaber og parkeringspladser. Markedet for hybrid- og elbiler stiger, og det er en god ide at tænke fremad og være på forkant med energirigtige løsninger.

Behovet for opladning til elbiler på arbejdspladsen bliver større, og flere ser det som en medarbejdergode, at de har mulighed for at få opladet deres elbil i løbet af arbejdsdagen. Det skal derfor være praktisk og nemt for medarbejderen at få opladt sin el-bil på arbejdspladsen.

For jer som virksomhed kan det være et skridt i den rigtige retning, mod at tænke mere miljørigtigt, samtidig med at tænke på den medarbejdergode det kan være, hvis flere af medarbejderne allerede har en el-bil.

 

Skal du have en billader til din bolig eller til jeres virksomhed? Kontakt os her på hjemmesiden eller giv os et kald på 📞 7060 2070 eller ✉️ info@eogt.dk.