Ledige stillinger

El og Teknik består af et kompetent og veluddannet hold på godt 25 medarbejdere, der er fordelt på montører/teknikere, administrativt personale, fleksjobbere og lærlinge.

Hvis vi har ledige stillinger, vil de fremgå på denne side, men skulle du mod al forventning ikke finde en stilling, som passer til dine ønsker, så tøv ikke med tage fat i os alligevel – vi får hele tiden mange nye spændende projekter og opgaver ind. Vi tager meget gerne imod uopfordrede ansøgninger på ✉️ info@eogt.dk.

 

Aktuelle stillinger

Lige nu søger vi følgende:

 

Serviceelektriker med udpræget servicegen (PDF)

Lærlinge

Fremtidens elektrikere

Hos El og Teknik er vi godkendte som oplæringsvirksomhed og tager et aktivt ansvar for vores lærlinge som vi støtter under deres uddannelse til elektriker. Vi ønsker at udvikle og tage hånd om mennesker med interesse for el-faget. Vi lægger stor vægt på at vores lærlinge selv “får lov” – og derfor ønsker vi gerne at de er ansvarsbevidste og “vil selv”. Det er samtidig vigtigt at kende egne styrker og begrænsninger. Vi ligger vægt på at vores lærlinge er nysgerrige og fleksible i forhold til arbejdsopgaver.

 

Hos El og Teknik har vi et godt kollegialt fællesskab, hvor vi sætter pris på der i en travl hverdag også er tid til hygge og kunne have det sjovt sammen. Vi støtter og hjælper hinanden på kryds og tværs, og det skaber et rigtig godt sammenhold blandt alle.

El og Teknik kontor indenfor
El og Teknik ApS
El og Teknik mødelokale